Welkom bij Aerts NV

Sinds decennia ontwikkelt en verdeelt Aerts NV huishoud-, tafel- en geschenkartikelen van hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong. Naast de retailactiviteiten is de onderneming zich sinds 2016 met de succesvolle merken CHIC en F2D ook sterk gaan toeleggen op het professionele horecasegment, waar de evoluties in kleuren en materialen elkaar nog sneller opvolgen.

Aerts maakt sinds maart 2017 deelt uit van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Dit is een toonaangevend supply chain management systeem dat bedrijven ondersteunt om zich mee te engageren voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt bedrijven een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan dat op alle sectoren en productielanden van toepassing is.

Door zijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van tableware products is Aerts NV ook de ideale partner voor custom made projecten. Het klantensegment dat zich binnen deze categorie bevindt zijn onder andere enkele gerenommeerde retail- en horecabedrijven waarvoor Aerts projecten tot stand brengt van A tot Z.

Aerts biedt eigentijdse, competitieve producten die een breed publiek aanspreken. Met de vernieuwende, maar toch toegankelijke designs van de door hen verdeelde producten speelt Aerts gretig in op de behoeften van elke consument. De gevarieerde collectie, met verrassende materiaalkeuzes en een uitgebreid kleurenpalet, laat geen enkele ruimte onberoerd. Het gevarieerde aanbod van Aerts weerspiegelt zich in de brede merkenportefeuille die het bedrijf tot op heden bezit.

Ontdek onze Merken

CHIC

“Timeless elegance”

Chic biedt de optimale mix van innovatieve materialen en eigentijdse designs die resulteren in unieke en tijdloze ontwerpen waarmee men eindeloos kan spelen.

 

F2D

De innovatieve producten van het merk Fine to Dine voorzien de markt met de laatste trends in kleuren en materialen. Dit maakt F2D een trend- en tijdsgebonden merk dat snel kan inspelen op de laatste nieuwigheden in de markt.

 

Salt&Pepper

“Fashion for your home”

Salt&Pepper is gekend voor het ontwikkelen van eigentijdse huisaccessoires; collecties die gebaseerd zijn op de laatste modetrends, kwaliteit en betaalbaarheid.

YONG

“On and around the table”

Yong biedt een uitgebreid en breed scala aan betaalbaar hedendaags serviesgoed met een eigen, uniek ontwerp. Het merk focust zich op de best mogelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit.